Pravidla fóra Pravidla podpisové politiky Pravidla uploadu Lišta pravidel Hodnocení uživatelů Heslování archivu Vkládání obrázku


Statistiky uživatele: Statistiky fóra:
Vítejte na ForumNO uživateli  Anonymní NEJSTE PŘIHLÁŠEN!! Celkem příspěvků: 167192
Registrován: - Čeká na vás: 0 nových zpráv Celkem témat: 25590
Poslední návštěva:  - Hodnost:  - Celkem členů: 35635
Varování:  - ID uživatele:  - Nejnovějším uživatelem je spenatcz
Celkem příspěvků:  - Registrovat
Reputace:  -

Sledujte nás na FaceBooku!Sledujte nás na Twitteru!    Staň se naším mecenášem - více info
Právě je 20 říj 2019, 20:06


Bookmark and Share



   [ Příspěvků: 229 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Další
 Dosbox S60 3rd 14.2. 2010 Reupload 
Autor Zpráva
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 01 led 2008, 23:28
Příspěvky: 512
Model telefonu: N95 8GB + N73
Heslo k uploadům: imp700.forumno.net
Reputace: 31
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 4.5. 2009 + hry update 5.5. Raptor
tak sem rozchodil Windows 3.1 akorát nvm jak se ovládá myš , nehodil by mi sem někdo upravenej dosbox.conf a premapper.txt ? mám nokia N95 8gb a když nastavim memsize větší než 4 tak se dosbox nezapne, proč ? poraďte. jak třeba zapnu nějakou hru aby běžela alespoň nějak hratelně , chtěl bych zkusit toho jazze pls hoď te to sem někdo dík .jo a jinak mám verzy DOSboxu 0.73 rc2 ze 07.12.2009


30 pro 2009, 13:23
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 23 zář 2008, 16:29
Příspěvky: 118
Model telefonu: Nokia C6-01, Nokia E51, Nokia 6110 Navigator
Heslo k uploadům: nunak00.ForumNO.net
Reputace: 4
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 4.5. 2009 + hry update 5.5. Raptor
Myš aktivuješ zeleným tlačítkem tím co zvedáš hovor


Jsem zpět...

" Někdo má rád vláčky ...někdo Apple sračky :-D "


31 pro 2009, 13:23
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 01 led 2008, 23:28
Příspěvky: 512
Model telefonu: N95 8GB + N73
Heslo k uploadům: imp700.forumno.net
Reputace: 31
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 4.5. 2009 + hry update 5.5. Raptor
no nějak to nefunguje.


01 led 2010, 12:33
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 03 čer 2008, 16:11
Příspěvky: 76
Model telefonu: Nokia 5530 fw11
Heslo k uploadům: jadus.ForumNO.net
Reputace: 5
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 4.5. 2009 + hry update 5.5. Raptor
Tak lidičky jsem zřejmě vaše spása když se do toho nikdo nehrne

:!: :idea: :!: REUP Grand by jadus :-D. Heslo je jadus.ForumNO.net :!: :idea: :!:


http://www.edisk.cz/stahni/35856/dosboxs60.zip_607.16KB.html


Za R+ nezabiju


EDIT: Hry stahnete na
http://www.bestoldgames.net


Reuploaduju na eDisk

Nokia 5530XM + FW 11 + Creative sluchátka + 4GB microSDHC Nokia + hodně lásky a mikroškrábanců

http://jadus.6h.cz


Naposledy upravil jadus dne 13 úno 2010, 13:40, celkově upraveno 2



12 úno 2010, 16:28
Profil
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 01 led 2008, 23:28
Příspěvky: 512
Model telefonu: N95 8GB + N73
Heslo k uploadům: imp700.forumno.net
Reputace: 31
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 4.5. 2009 + hry update 5.5. Raptor
to jadus: no dobrý až na to že to je jen samotnej dosbox bez her a configu.


12 úno 2010, 20:55
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 03 čer 2008, 16:11
Příspěvky: 76
Model telefonu: Nokia 5530 fw11
Heslo k uploadům: jadus.ForumNO.net
Reputace: 5
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 4.5. 2009 + hry update 5.5. Raptor
config je prilozen ale nijak upraven a hry sou na te adrese v editu.



To uz jste liny si editovat kousek v textaku?


Reuploaduju na eDisk

Nokia 5530XM + FW 11 + Creative sluchátka + 4GB microSDHC Nokia + hodně lásky a mikroškrábanců

http://jadus.6h.cz


13 úno 2010, 08:35
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 04 říj 2009, 15:35
Příspěvky: 63
Model telefonu: Nokia E61, N900, nonFinlandia OS telefony
Reputace: 3
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 4.5. 2009 + hry update 5.5. Raptor
to jadus:
Zkontroluj si tu adresu v editu :wink:
S tou editaci v configu možná ani nejde o lenost, jako spíš o neznalost - která ovšem zase vyplývá z lenosti :D . Ono to tu je, ale ten topic by si zasloužil pořádné provětrání.


13 úno 2010, 09:11
Profil
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 01 led 2008, 23:28
Příspěvky: 512
Model telefonu: N95 8GB + N73
Heslo k uploadům: imp700.forumno.net
Reputace: 31
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 4.5. 2009 + hry update 5.5. Raptor
tohle je odkaz na normální dosovské hry .


13 úno 2010, 09:38
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 04 říj 2009, 15:35
Příspěvky: 63
Model telefonu: Nokia E61, N900, nonFinlandia OS telefony
Reputace: 3
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 4.5. 2009 + hry update 5.5. Raptor
Mě ten odkaz háže na
http://www.brana.cz/


13 úno 2010, 09:56
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 03 čer 2008, 16:11
Příspěvky: 76
Model telefonu: Nokia 5530 fw11
Heslo k uploadům: jadus.ForumNO.net
Reputace: 5
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 4.5. 2009 + hry update 5.5. Raptor
opraveno


Reuploaduju na eDisk

Nokia 5530XM + FW 11 + Creative sluchátka + 4GB microSDHC Nokia + hodně lásky a mikroškrábanců

http://jadus.6h.cz


13 úno 2010, 10:36
Profil
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 20 zář 2008, 05:22
Příspěvky: 263
Model telefonu: Nokia N900, E51
Heslo k uploadům: pepe55.ForumNO.net
Reputace: 13
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 14.2. 2010 Reupload
"jadus" Prej spása :D Mesiash
Tak jsem to reupnul. Jen kvůli uživatelům Rajtas, imp700 a BlackDragon7221. Nejsem vaše spása.


N900 "Linux is like teepee, no gates, no windows, only apache inside"
DOSbox s60 3rd , UAE4ALL , vSun Plus


14 úno 2010, 12:10
Profil
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 01 led 2008, 23:28
Příspěvky: 512
Model telefonu: N95 8GB + N73
Heslo k uploadům: imp700.forumno.net
Reputace: 31
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 14.2. 2010 Reupload
hele díky moc, R+

-- 14.02.10 14:57 --

ještě se chci zeptat, proč mi to nefunguje :D ? vadí když mám novější verzy těch knihoven k dosboxu ? a pips 1.6.0 ?


14 úno 2010, 13:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 20 zář 2008, 05:22
Příspěvky: 263
Model telefonu: Nokia N900, E51
Heslo k uploadům: pepe55.ForumNO.net
Reputace: 13
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 14.2. 2010 Reupload
Určitě to může dělat problémy, ale osobně jsem to nezkoušel. Mimochodem jsem přišel na způsob jak používat Doom a Dosbox dohromady. Mezi sebou se ty programy neměli rády kvůli SDL, tak jsem jí z instalačního souboru Doom smazal. Takže to nehlásí chyba aktualizace při instalaci.


N900 "Linux is like teepee, no gates, no windows, only apache inside"
DOSbox s60 3rd , UAE4ALL , vSun Plus


14 úno 2010, 14:31
Profil
Začátečník
Začátečník
Registrován: 20 lis 2008, 17:42
Příspěvky: 7
Reputace: 0
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 14.2. 2010 Reupload
Nevite nekdo proc se mi dosovsky hry jako napr. Commander Keen 4 sekaj? Vsechny hry co jsem zkopusel tak se sekaj a nedaj hrat :-( Ten config soubor jsem zkousel prenastavovat i podle lidi na netu a uz nevim co stim.. Zkousel sem i ruzny dosboxy...


15 úno 2010, 16:38
Profil
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 12 úno 2009, 18:04
Příspěvky: 301
Model telefonu: Nokia C7 Xtreme (by Rishi Gour)
Heslo k uploadům: BlackDragon7221.ForumNO.net
Reputace: 26
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 14.2. 2010 Reupload
Takhle Ti asi nikdo moc nepomůže, zkus si vyplnit model telefona :-D


Obrázek


15 úno 2010, 17:14
Profil ICQ
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 03 bře 2009, 16:36
Příspěvky: 502
Model telefonu: N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + zbierka
Heslo k uploadům: bez hesla
Reputace: 6
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 14.2. 2010 Reupload
no za prve, sekaju preto ze je to emulator, no co si cakal?
za druhe, RAMku mas asi fajne malu ;)


ZBIERAM MOBILY - ZBIERKA ZATIAL 500 KUSOV (stare rozbite pokazene) - potesite ma niecim aj Vy? :)
sefredaktor SmartMobil.sk (Symbian & MeeGo in Nokia fan)


15 úno 2010, 20:36
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Začátečník
Začátečník
Registrován: 20 lis 2008, 17:42
Příspěvky: 7
Reputace: 0
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 14.2. 2010 Reupload
sorry :-) mam N82... 90MB RAM je malo? na 486-ce to slapalo jak basen a ma jeste mensi ramky (o dost mensi)

A jinak k cemu to je, kdyz na tom pude jen Cd- man ? :-) jediny co se da trosku hrat je princ of presia a ten se mi taky trochu seka :-(


15 úno 2010, 22:12
Profil
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 03 bře 2009, 16:36
Příspěvky: 502
Model telefonu: N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + zbierka
Heslo k uploadům: bez hesla
Reputace: 6
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 14.2. 2010 Reupload
ako som povedal, je to EMULATOR. nemozes od toho cakat zazraky. hras to na procaku co ma uplne inu instrukcnu sadu atd. predpokladam ze to nebolo vymyslene na hranie hier :D (na to neboli vymyslene ani pocitace samotne na ktorych stary DOS bezal)


ZBIERAM MOBILY - ZBIERKA ZATIAL 500 KUSOV (stare rozbite pokazene) - potesite ma niecim aj Vy? :)
sefredaktor SmartMobil.sk (Symbian & MeeGo in Nokia fan)


16 úno 2010, 00:38
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 20 zář 2008, 05:22
Příspěvky: 263
Model telefonu: Nokia N900, E51
Heslo k uploadům: pepe55.ForumNO.net
Reputace: 13
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 14.2. 2010 Reupload
Ropcik: "Podle mně to jen neumíš nastavit. A nebo jsi líný, nevím." Nastav si cycles=800 a zkus pustit commander keena. Mám E51 a běhá mi to tak na plnou rychlost.
Jinak procesory telefonu ARM mají úplně jinou architekturu, aby to bylo jako 486, musel bys mít v mobilu 1 ghz a více.
Pokud si s tím nechceš hrát nebaví tě to. Tak můžeš dělat něco jiného. Třeba si vem tužku a papír, můžeš si kreslit. Doporučuji aby jsis přečetl pravidla fóra.


N900 "Linux is like teepee, no gates, no windows, only apache inside"
DOSbox s60 3rd , UAE4ALL , vSun Plus


16 úno 2010, 03:59
Profil
Začátečník
Začátečník
Registrován: 20 lis 2008, 17:42
Příspěvky: 7
Reputace: 0
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 14.2. 2010 Reupload
nejsem liny :-) Tech 800 cycles pomohlo :-) uz se to neseka, mozna trosicku.. uz se to da.. :-) A jeste mi blbnou zvuky.. nevi nekdo jak je nastavit pro N82? A taky se mi ten Dosbox zobrazuje hrozne necitelne :-( Neni to roztazeny po celym displayi (dole chybi par radku)
Diky


Naposledy upravil ropcik dne 16 úno 2010, 18:41, celkově upraveno 1



16 úno 2010, 17:11
Profil
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 20 zář 2008, 05:22
Příspěvky: 263
Model telefonu: Nokia N900, E51
Heslo k uploadům: pepe55.ForumNO.net
Reputace: 13
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 14.2. 2010 Reupload
Promiň, nechtěl jsem tě nijak urazit. S tím zvukem to nikdy nebude slavné. Doporučuji ho vypnout úplně. Kdybys chtěl a nevěděl jak na to, tak řekni. Odlehčíš tak procesoru a zlepšíš emulaci.
Ten display vyřešíš tak, že mezi řádky
[dosbox] [cpu] vložíš
[render]
aspect=true
Bude to u tebe pak vypadat takto
[dosbox]
memsize=2

[render]
aspect=true

[cpu]

Jinak pro každou hru platí jiné nastavení. Proto jsem taky udělal jedno nastavení, kde mužů cycles upravovat i v průběhu hry, takže si to nastavím jak chci. Podívej se na tohle video uvidíš to v akci

uprav prosím svůj příspěvek, ten conf smaž je to zbytečně dlouhé. Navíc já poznám problém, i bez toho abych viděl nějakou příčinu. Stačí dobře popsat co to dělá/nedělá a budu se snažit komukoliv pomoct.


N900 "Linux is like teepee, no gates, no windows, only apache inside"
DOSbox s60 3rd , UAE4ALL , vSun Plus


16 úno 2010, 18:17
Profil
Začátečník
Začátečník
Registrován: 20 lis 2008, 17:42
Příspěvky: 7
Reputace: 0
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 14.2. 2010 Reupload
Dik, a jak si teda vypnul ty zvuky? A ta zmena cycles pri hre je taky zajimavy.. Nenapsal by si mi navod jak na to? Aspon na to vypnuti zvuku :-)

ono to bude asi: nosound=true ale urcite to nebude vsechno...


16 úno 2010, 18:48
Profil
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 20 zář 2008, 05:22
Příspěvky: 263
Model telefonu: Nokia N900, E51
Heslo k uploadům: pepe55.ForumNO.net
Reputace: 13
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 14.2. 2010 Reupload
Uprav tyto hodnoty takhle
nosound=true
rate=0
blocksize=0
prebuffer=0

[midi]
mpu401=none
device=none
config=

[sblaster]
sbtype=none
sbbase=
irq=
dma=
hdma=
mixer=false
oplmode=none
oplrate=0

[gus]
gus=false
gusrate=0
gusbase=0
irq1=0
irq2=0
dma1=0
dma2=0
ultradir=C:\ULTRASND

[speaker]
pcspeaker=false
pcrate=0
tandy=off
tandyrate=0
disney=false

Ano nosound=true jen vypne zvuk, ale jeho emulace bude stále probíhat.


N900 "Linux is like teepee, no gates, no windows, only apache inside"
DOSbox s60 3rd , UAE4ALL , vSun Plus


16 úno 2010, 19:16
Profil
Začátečník
Začátečník
Uživatelský avatar
Registrován: 22 úno 2010, 17:21
Příspěvky: 3
Model telefonu: Nokia E51
Reputace: 0
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 14.2. 2010 Reupload
ja dosbox pouzivam iba na WIN 3.1 , 95 , 98 :P


Nokia E51 FW 410.34.001 Hacked with 4GB Kingston MicroSDHC


22 úno 2010, 17:41
Profil
Začátečník
Začátečník
Registrován: 01 čer 2008, 21:19
Příspěvky: 1
Reputace: 0
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 14.2. 2010 Reupload
Nazdar lidi, mám E50, nainstaloval jsem to podle návodu a při spuštění mi to hodí hlášku: "Menu: funkce nepodporována." tak jsem upravoval ten soubor conf, snížil jsem memsize a cycles ale furt ta samá hláška, Nainstaloval jsem pak i tu slim verzi a ta nešla ani spustit, prostě na to klikám a nic se neděje.

Nevíte někdo co s tím?

Díky za rady.


21 dub 2010, 18:04
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
   [ Příspěvků: 229 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Další
Bookmark and Share


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru



Registrovat FAQ Hledat Přihlásit se
cron


Prohlášení a kontakt:


Každý uživatel nese odpovědnost za své příspěvky!

V případě technických problémů, nebo jiných problémů s fórem kontaktujte tyto administrátory:
R@ptor: raptor@forumno.net, Jeryk: jeryk@forumno.net