Pravidla fóra Pravidla podpisové politiky Pravidla uploadu Lišta pravidel Hodnocení uživatelů Heslování archivu Vkládání obrázku


Statistiky uživatele: Statistiky fóra:
Vítejte na ForumNO uživateli  Anonymní NEJSTE PŘIHLÁŠEN!! Celkem příspěvků: 167192
Registrován: - Čeká na vás: 0 nových zpráv Celkem témat: 25590
Poslední návštěva:  - Hodnost:  - Celkem členů: 35635
Varování:  - ID uživatele:  - Nejnovějším uživatelem je premda.sedlacek
Celkem příspěvků:  - Registrovat
Reputace:  -

Sledujte nás na FaceBooku!Sledujte nás na Twitteru!    Staň se naším mecenášem - více info
Právě je 10 pro 2018, 11:19


Bookmark and Share



   [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 MagicKeys - Pouzivanie multimedialnych tlacitok v hrach 
Autor Zpráva
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Registrován: 11 úno 2008, 19:40
Příspěvky: 360
Model telefonu: Nokia 6120 classic + 8gb SanDisk class 6
Heslo k uploadům: carerassy.ForumNO.net
Reputace: 2
Příspěvek MagicKeys - Pouzivanie multimedialnych tlacitok v hrach
MagicKeys - premapovanie klaves umozni pouzivat multimedialne tlacitka v ngage mozno aj emulatory,symbian hry a aj mozno aj javy hry .Malo by byt funkcne na n95

Umozni namapovat vlastne klavesy

Upozornenie!!! nie je to princip klavesovych skratiek (hot key)
t.j meni to spravanie klaves, na inu klavesu, nie priradovanie urcitych aplikacii ku klavesam

S touto aplikaciou je mozne premapovat LUBOVOLNU klavesu na hociktoru inu LUBOVOLNU klavesu, dokonca je mozne pouzit multimedialne klavesy při hrani hier při otocenej obrazovke

Je to klasicky premapovac klaves, a rychlych sposobom umozni ich nadefinovanie
Poskytne ovela komfortnejsi pristup při praci resp. hrani hier

Chcete zmenit funkciu klavesy „galeria“? chcete pouzit multimedialne klavesy v hrach? Chcete naspat tlacidlo ceruzky? Nie je problem, za pomoci tejto aplikacie. Program jednoduchy na pouzivanie, staci stiahnut a rozbalit archiv, aplikaciu spustit a nadefinovat vlastne klavesy

· Podpiste aplikaciu (odporucam hacknut fon, a pouzit installserver.exe), a nasledne nainstalujte
· Spustite app, stlacte vpravo aby sa zobrazila zalozka "keymap list"
· Stlacte 1, tym pridade „new KeyMap“, meno dajte ake chcete
Obrázek

· vyberte a stlacte znova 1ku

· v casti „original key“ stlacte stredovu klavesu. Takisto sa da pouzit zelene klavesa, ktorou sa cislo zmeni na 999, a potom staci vybrat klavesu ktoru chcete, to plati aj pre vsetky ostatne
Obrázek

· Vyberte klavesu, ktoru chcete zmenit (nazov vyhladate stlacenim klaves cislic/pismen)

· Kliknite "Maps to" a opakujte vyssie uvedene kroky, tentokrat uz s tou klavesou ktoru chcete pouzit
Obrázek


· Malo by sa ukazat nieco taketo
Obrázek

· Stlacte back, potom vlavo by ste sa mali dostat do zalozky „app list“
· Stlacte 1ku a pridajte aplikaciu ktoru chcete (ak to nejde, tak prejdite na další krok)

Nemam nasnimany screenshot,, kvoli tomu ze mi to padlo při pokuse vybrat aplikciu

Vyberte aplikaciu (alebo vsetky aplikacie) a zvolte vase nastavenia. Nakoniec ukoncite program
Obrázek

nezabudnite, ze ak pouzijete volbu „all apps“, na to aby sa klavesy spravali standarnde , mali by ste otvorit aplikaciu a obnovit do „default KeyMap“ .

Poznamka: povodny subor bol vo formate RAR. Aby nebol problem so stahovanim za pomoci telefonu, spravil som zip subor

ako zvycajne při takychto zasahoch, jedina poziadavka je telefon s vykonanim pristupom do systemovych zloziek (hack) pripadne developer certifikat!!

Dalsie poznamky!!

Cisla z n95-3

Here are some numbers from my N95-3

ceruzka 18
zapnutie/ vypnutie 166
cervena klavesa 197
klavesa menu 180
multimedialna klavesa 186
klavesa galerie 230
zatvorenie slidera 169
otvorenie slidera 168
pristup k multimedialnym klavesam 172
Zatvorenie multimedialnych klaves 173

Klavesy z N95

Here are all keys i can found on my Nokia N95 (01.01) RM-159:

* - 42
# - 127
0 - 48
1 - 49
2 - 50
3 - 51
4 - 52
5 - 53
6 - 54
7 - 55
8 - 56
9 - 57
lava potvrdzovacia klavesa - 164
prava potvrdzovacia klavesa- 165
zelene - 196
cervene - 197
ceruzka - 18
backspace (c) - 1
menu - 180
klavesa multimedialneho menu - 186
"Joystik dolava" - 14
"Joystik doprava" - 15
"Joystik hore" - 16
"Joystik dole" - 17
[OK] - 167
klavesa galerie - 230
zvysit hlasitost - 162
znizit hlasitost - 163
klavesa fotoaparatu - 226
zapnutie/vypnutie - 166
otvorit slider - 168
zatvorit slider - 169
otvorit multimedialne klavesy - 172
zatvorit multimedialne klavesy - 173
pauza/pokracovat - 182
Stop - 183
dopredu - 184
dozadu – 185

tipy
nastavte „zatvorit slider – 169“ klavesu na cervene tlacitlo a cervene tlacidlo na nieco ine, alebo ho zablokujte

při bezceruzkovom telefone mu nastavte multimedialnu klavesu (alebo klavesu pridavania/uberania hlasitosti) ak ju nepotrebujete
multimedialne mnu pridajte ku klavese „galeria“

*ti ktori maju „wiimote a mobipad „ nastavte uplne stlacenie fotoaparatu, na klavesu ktorou dokaze pracovat v mobipad-e
takto ziskate uplnu kontrolu nad fotoaparatom, ale nezabudnite nastavit spolu klavesu na polovicne stlacenie (226) a na uplne stlacenie (227)
potom najprv pouzit, polovicne stlacenie (ako keby ste priblizovali) a potom bez pustenia klavesy, dotlacit naplno

ti ktori maju „wiimote a mobipad
nastavte multimedialne klavesy a klavesy nastavenia hlasitosti na klavesy ktore pracuju s mobipad-om
ziskate tak dialkove ovladanie na hudobne resp. video prehravace

stlacane vela krat menu, cervenu klavesu, alebo klavesy multimedialneho menu při hrani hier?
A co tak zmenit ich na klavesy, ktore sa nedaju takto nechtiac stlacit, napr. Pridavanie/uberanie hlasitosti, uplne stlacenie fotaku, vypnutie telefonu, klavesa galerie, alebo cokolvek co sa neda jednoducho stlacit

Java – nie je nativne exe, takze sa neukaze v zozname app
Da sa skusit exe, ktory spusta java aplikacie
(samozrejme aplikovanie „all apps“ tiez pojde)
je to midp2.exe – možno ani nie je v zozname

magicKey sa zameriava na SID aplikacie
takze po priadani hociakej app, zmente Sid na to 0x102033e6
to zmeni vybrane mapovanie klaves pre vsetky java aplikacie

potreba certifikovat aplikaciu

DOWNLOAD:
http://www.edisk.sk/stahni/55299/magickey_unsigned_beta.rar_54.4KB.html


03 črc 2008, 20:42
Profil
Začátečník
Začátečník
Registrován: 24 kvě 2008, 19:20
Příspěvky: 5
Reputace: 1
Příspěvek 
diki za navod ale mne to nechce ist v n-gage nastavil som si klavesy volume up a down ako jklavesy pre pohyb do stran v hre rush evolution hram ju v landscape ale nefunguju idu akokeby som nic nenastavoval a klavesy ktore som prenastavil nejdu vobec pricom som to nastavil obojsmerne ze klavesa dolava volume up a a volume up astavene ako klavesa dolava nevies poradit cim to moze byt ze to nejde? a mam vybratu volbu all aps v magickeys v menu to funguje a v tam kde to treba cize v n-gage nie


16 črc 2008, 11:30
Profil ICQ
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Registrován: 11 úno 2008, 19:40
Příspěvky: 360
Model telefonu: Nokia 6120 classic + 8gb SanDisk class 6
Heslo k uploadům: carerassy.ForumNO.net
Reputace: 2
Příspěvek 
Tento navod aj program by mal byt funkcny na n95 ale neviem ci aj na 6120c ani mne to akosy nechcelo fungovat :(


16 črc 2008, 20:26
Profil
Platinový uživatel
Platinový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 14 dub 2007, 13:54
Příspěvky: 1722
Model telefonu: Nokia 3650, E70, E75, C5-03, 808 Pureview
Heslo k uploadům: Smajdak.ForumNO.net
Reputace: 11
Příspěvek 
Jak tak koukám, ty klávesy mají stejné značení už od začátku - u mě je tužka také 18. Zajímavý program, škoda že jen pro OS9.


"Miluju ty nový Ajs krím sendviče."
"Hmm, já zůstanu u ruský."
(Aneb jBak taskman je nejlepší ;)


17 črc 2008, 18:25
Profil ICQ
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 20 pro 2007, 02:53
Příspěvky: 1048
Model telefonu: Nokia 6120 classic
Heslo k uploadům: matus201.ForumNO.net
Reputace: 11
Příspěvek 
Tak som to prave zo zaujimavosti vyskusal a funguje to bezchybne, len musim mat to nastavenie nastavene pre all apps a magickey musi byt "vypnuty" (nesmie bezat na pozadi)


Obrázek


26 črc 2008, 12:33
Profil ICQ
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 23 kvě 2008, 21:55
Příspěvky: 178
Model telefonu: N900
Heslo k uploadům: xFERIs.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek 
v App listu lze jednotlivym aplikacim (hram) pridat vlastni KeyMap List, ale jelikoz v App Listu je take All Apps, tak stejne pred kazdou hrou musim zmenit default keymap na ngage a po hre to zase prehodit zpet...takze k cemu je vubec App list?


30 črc 2008, 10:07
Profil ICQ
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 27 říj 2007, 13:42
Příspěvky: 80
Model telefonu: Nokia E51 + Nokia N900
Heslo k uploadům: Villik.cf.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek 
me to na e51 nefacha :( chtel sem si zmenit ty funkce "zaznamnik" a "mute" a nejak sem je tam nenasel nebo jsou pod nazvem "unknown" ... ostatni sem nezkousel, protoze je menit nechci ... nevi nekdo ty cisla k e51? :cry:


Nokia E51 fw 400.34.011 --- 4GB μSDHC Transcend --- creAtive EP-630 --- Nokia LD-4W GPS BT module --- Symbian^1 9.1 series 3rd
Nokia N900 fw 10.2010.19-1 --- 32GB version --- creAtive EP-630 --- integrated GPS module --- MAEMO 5


24 srp 2008, 13:23
Profil ICQ
Platinový uživatel
Platinový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 14 dub 2007, 13:54
Příspěvky: 1722
Model telefonu: Nokia 3650, E70, E75, C5-03, 808 Pureview
Heslo k uploadům: Smajdak.ForumNO.net
Reputace: 11
Příspěvek 
Nainstaluj si Python - je v něm defaultně skript pro zobrazování kódů tlačítek.


"Miluju ty nový Ajs krím sendviče."
"Hmm, já zůstanu u ruský."
(Aneb jBak taskman je nejlepší ;)


24 srp 2008, 13:26
Profil ICQ
Začátečník
Začátečník
Registrován: 20 srp 2008, 20:26
Příspěvky: 6
Reputace: 0
Příspěvek 
mam n95 ku pri insalaci mi pise chyba certifikatu. co s tim. porade pls


24 srp 2008, 14:07
Profil
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Registrován: 11 úno 2008, 19:40
Příspěvky: 360
Model telefonu: Nokia 6120 classic + 8gb SanDisk class 6
Heslo k uploadům: carerassy.ForumNO.net
Reputace: 2
Příspěvek 
Lebo to asi treba certifikovat uz si dobre nepamatam ale nevadi urob si toto od aliena a malo by ti to ist v poho nainstalovat :wink:
http://www.forumno.net/viewtopic.php?t=9208


Obrázek


24 srp 2008, 14:15
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 27 říj 2007, 13:42
Příspěvky: 80
Model telefonu: Nokia E51 + Nokia N900
Heslo k uploadům: Villik.cf.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek 
Smajdak píše:
Nainstaluj si Python - je v něm defaultně skript pro zobrazování kódů tlačítek.


Nic takovyho tam neni :roll: ve scriptech ani nikde jinde


Nokia E51 fw 400.34.011 --- 4GB μSDHC Transcend --- creAtive EP-630 --- Nokia LD-4W GPS BT module --- Symbian^1 9.1 series 3rd
Nokia N900 fw 10.2010.19-1 --- 32GB version --- creAtive EP-630 --- integrated GPS module --- MAEMO 5


24 srp 2008, 14:22
Profil ICQ
Začátečník
Začátečník
Registrován: 20 srp 2008, 20:26
Příspěvky: 6
Reputace: 0
Příspěvek 
diky aleu uz jsem si to nasel jinde. Mam to a bezi ok!!


24 srp 2008, 16:50
Profil
Začátečník
Začátečník
Registrován: 19 srp 2008, 00:02
Příspěvky: 14
Reputace: 0
Příspěvek 
hmm, tak mně to nefunguje na multimediální tlačítka vůbec :( , ani když to dám přemapovat na all apps. neví někdo co s tim?

tak už to funguje, stačilo jen reinstalovat license managera. a pomohlo to i na nokia mapy :)


27 srp 2008, 23:59
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 31 črc 2008, 10:32
Příspěvky: 73
Model telefonu: Nokia N97 Black, FW 21
Heslo k uploadům: sMteX.ForumNO.net
Reputace: 1
Příspěvek 
Hele, mam takovej dotaz, chtel jsem si tam dát 2 ty jakoby "profily".....jeden jak mám landscape mód (to mám jenom trošku popřeházený tlačítka), a druhý aby byl "Default".....jenomže u toho defaultního, kde teď mám ten landscape, to je pro "All apps" ale u toho druhýho co si chcu sám vytvořit, tak tam v App listu "All apps" není...jak to můžu nastavt aby i ten nový co si vytvořím byl pro všechny aplikace? díky.


Nokia E65 -> FW 3.0633.69.00 -> HACKED!


14 zář 2008, 15:08
Profil
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 15 bře 2008, 16:25
Příspěvky: 542
Model telefonu: Nokia N73
Heslo k uploadům: P4WLYK.ForumNO.net
Reputace: 5
Příspěvek 
Tak já to vyzkoušel, nastavil sem si tužtičku na multim. tlačitko a multim. tlačitko na galerii, u all apps, funguje parádně. U přehrávače sem si nastavil ovládáni na čisla, funguje parádně. ale když dám aplikaci games a nastavim např na klávesu volume down nulu, abych mohl ve star wars potvrzovat utoky, tak to nefunguje :( nevi někdo proč?


Obrázek
Obrázek
Nokia N73 + 2GB miniSD, Nokia N-gage ForumNO edition + MMC 512MB; Apple iPod Mini 4GB; Peugeot 605 2,1SVTD 80kW


19 říj 2008, 09:15
Profil ICQ
Platinový uživatel
Platinový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 14 dub 2007, 13:54
Příspěvky: 1722
Model telefonu: Nokia 3650, E70, E75, C5-03, 808 Pureview
Heslo k uploadům: Smajdak.ForumNO.net
Reputace: 11
Příspěvek 
Villik.cf píše:
Nic takovyho tam neni :roll: ve scriptech ani nikde jinde


Já když nainstaluji Python, tak jak na 3650, tak i na E70 mám script keyviewer.py - tak tedz neví, kde je chyba.


"Miluju ty nový Ajs krím sendviče."
"Hmm, já zůstanu u ruský."
(Aneb jBak taskman je nejlepší ;)


19 říj 2008, 11:46
Profil ICQ
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 16 led 2008, 16:55
Příspěvky: 235
Model telefonu: Nokia N95 (30.0.015)+ 8GB (class 4), 6120c
Heslo k uploadům: Twink.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek 
jede my to vsude len na n-gage ne proste sa vubec bezmeni ta funkce klaves cim to je???


23 říj 2008, 15:33
Profil ICQ
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 19 zář 2008, 15:16
Příspěvky: 78
Model telefonu: NOKIA E51
Heslo k uploadům: Dave.xtreme.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek Re: MagicKeys - Pouzivanie multimedialnych tlacitok v hrach
Pls hoďte sem kody na ty key na nokii e51


Nokia E51-1 with 300.34.56 HACKED + Changed Product Code + 16GB microSDHC San Disk + Nokia BH-501
REGGAE 4EVER
Můžu pomoci s certifikací, hackem či instalací n-gage 2.0.

Obrázek


04 pro 2008, 16:54
Profil Zobrazit autorovy stránky
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 15 bře 2008, 16:25
Příspěvky: 542
Model telefonu: Nokia N73
Heslo k uploadům: P4WLYK.ForumNO.net
Reputace: 5
Příspěvek Re: MagicKeys - Pouzivanie multimedialnych tlacitok v hrach
No já nevim, ale myslim si, že je to stejnej systém a tak by měly byt stejny i pro E51 :)


Obrázek
Obrázek
Nokia N73 + 2GB miniSD, Nokia N-gage ForumNO edition + MMC 512MB; Apple iPod Mini 4GB; Peugeot 605 2,1SVTD 80kW


04 pro 2008, 19:38
Profil ICQ
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 11 črc 2007, 12:48
Příspěvky: 746
Model telefonu: N95 a 3510i
Heslo k uploadům: Rosa.ForumNO.net
Reputace: 13
Příspěvek Re: MagicKeys - Pouzivanie multimedialnych tlacitok v hrach
neslo by to nejak nastavit na bt klavesnici su-8w? potreboval bych prehodit y a z.


Obrázek


04 pro 2008, 20:28
Profil ICQ
Začátečník
Začátečník
Registrován: 15 pro 2008, 17:23
Příspěvky: 4
Model telefonu: Nokia N82, Sony Ericssom K700i, Siemens C25
Heslo k uploadům: hostar2.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek Re: MagicKeys - Pouzivanie multimedialnych tlacitok v hrach
Vyborny program.
Jak jsem to tu tak procital, tak jsem to tu nenasel, tak doufam, ze neposilam ted duplicitni informaci, ale když si nějakou klávesu přemapujete na kód "0", tak to znamená, že nebude funkční (ačkoli v některých aplikacích se pak Media button chovalo jako hvězdička).
Já jsem to použil na již zmíněné tlačítko na média na N82, protože jsem se pořád přemačkával...


28 led 2009, 16:43
Profil
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 15 bře 2008, 16:25
Příspěvky: 542
Model telefonu: Nokia N73
Heslo k uploadům: P4WLYK.ForumNO.net
Reputace: 5
Příspěvek Re: MagicKeys - Pouzivanie multimedialnych tlacitok v hrach
mě přemačkáváni na N82 nedělá problem... ale všem ostatnim kteři s mym telefonem dělaj tak jo :D


Obrázek
Obrázek
Nokia N73 + 2GB miniSD, Nokia N-gage ForumNO edition + MMC 512MB; Apple iPod Mini 4GB; Peugeot 605 2,1SVTD 80kW


28 led 2009, 16:55
Profil ICQ
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 19 úno 2009, 18:56
Příspěvky: 347
Model telefonu: HáTéCé Desire Z
Heslo k uploadům: Yossi.ForumNO.net
Reputace: 39
Příspěvek Re: MagicKeys - Pouzivanie multimedialnych tlacitok v hrach
hmmm, tak jede vám to v NGage hrách?? Mne nejde v NG, iba v aplikaciach :(


Obrázek


15 dub 2009, 19:26
Profil ICQ
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 02 zář 2007, 19:29
Příspěvky: 87
Model telefonu: N82 + 8gb + nokia HS43(koss tunning)
Heslo k uploadům: CrazyApe.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek Re: MagicKeys - Pouzivanie multimedialnych tlacitok v hrach
Je nejaka sance, ze bych timto program premapoval tlacitko "Media" aby se nespoustela ta dementni aplikace a nastavil jsi tam treba jjinou aplikaci ? Taky by mi vubec nevadilo kdyby tlacitko galerie slo nastavit na jinou galerii nez tu originalni od nokie. Timto programem to asi nepujde co ? Pripadne neexistuje nejaky jiny cim bych todle udelal na N82 ?


08 čer 2009, 21:49
Profil ICQ
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 11 črc 2007, 12:48
Příspěvky: 746
Model telefonu: N95 a 3510i
Heslo k uploadům: Rosa.ForumNO.net
Reputace: 13
Příspěvek Re: MagicKeys - Pouzivanie multimedialnych tlacitok v hrach
Tak s galerii by ti melo pomoct tohle, zbytek nevim viewtopic.php?f=131&t=14799


Obrázek


08 čer 2009, 22:39
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
   [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Bookmark and Share


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru



Registrovat FAQ Hledat Přihlásit se
cron


Prohlášení a kontakt:


Každý uživatel nese odpovědnost za své příspěvky!

V případě technických problémů, nebo jiných problémů s fórem kontaktujte tyto administrátory:
R@ptor: raptor@forumno.net, Jeryk: jeryk@forumno.net