Pravidla fóra Pravidla podpisové politiky Pravidla uploadu Lišta pravidel Hodnocení uživatelů Heslování archivu Vkládání obrázku


Statistiky uživatele: Statistiky fóra:
Vítejte na ForumNO uživateli  Anonymní NEJSTE PŘIHLÁŠEN!! Celkem příspěvků: 167192
Registrován: - Čeká na vás: 0 nových zpráv Celkem témat: 25590
Poslední návštěva:  - Hodnost:  - Celkem členů: 35635
Varování:  - ID uživatele:  - Nejnovějším uživatelem je spenatcz
Celkem příspěvků:  - Registrovat
Reputace:  -

Sledujte nás na FaceBooku!Sledujte nás na Twitteru!    Staň se naším mecenášem - více info
Právě je 23 srp 2019, 00:03


Bookmark and Share



   [ Příspěvků: 229 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Další
 Dosbox S60 3rd 14.2. 2010 Reupload 
Autor Zpráva
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 20 zář 2008, 05:22
Příspěvky: 263
Model telefonu: Nokia N900, E51
Heslo k uploadům: pepe55.ForumNO.net
Reputace: 13
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 4.3.
Toto je jen ukazka a je jen pro e51 a podobne silne telefony
jde o to ze u cycles je nastavena vyssi hodnnota coz zrychli nejake hry ,ale jine zase zpomali (keen),skoda ze v s60 3rd dosboxu nefunguji prikazy jako na PC verzi protoze pak bych dokazal udelat pro kazdou hru zvlast cycles (snad s tim neco Kolijoco udela)
mrtve
Ale mozna se mi povede namapovat meneni cyclu v dosboxu napr zmacknete dve klavesy a hodnota cycles se zvetsi o 100 pak zmacknete jine klavesy a hodnota se zmensi o 100.
Tak jsem to dokazal to meneni cyclu realtime a je to fakt vychytany pr.: hra se seka a mackanim klaves upravujete tak dlouho dokud to neni plne hratelne + jsem vratil paging do premmaperu tj velka pismena v dosboxu a posouvani obrazovky. Ctete ctime.txt takze v premmaperu jsou 3 mapy (klavesy ,mys+panning ,cycles) :D to se musim pochvalit
doporucuji vsem updatnout dosbox.conf a premapper.txt vse je dole na 1.strane prispevku.
Pokud by vam nevyhovovali 3 mapy muzu to nacpat do dvou 1.klavesy 2.mys+panning+cycles
takhle to vypada v praxi
http://www.youtube.com/watch?v=mkX2vS8bRpI


N900 "Linux is like teepee, no gates, no windows, only apache inside"
DOSbox s60 3rd , UAE4ALL , vSun Plus


15 bře 2009, 12:07
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 21 dub 2008, 18:19
Příspěvky: 93
Model telefonu: SEk750i,nokia 6234, Nokia E66, HTC Desire S, HTC
Heslo k uploadům: manafrana.ForumNO.net
Reputace: -2
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 15.3. realtime cycles
Ahoj tak sem dnes zase neco pridám

Kdo chce fallout 1 rozlucte se nerozjel sem ani na kamosove E90(ta rozjede quaka III arenu)
gta 1 este mapuju klavesi jinak sem se dostal d hry a neseka se(zatim protoze sem se nepohyboval)
simcity 2000 nema tak velke pozadavky takze chvile premejsleni nekoho skusenejsiho nez sem ja by se hodila a aaaa nevim co dal napsat tak se mejte

PS: neukamenujte me za moje psani ale vynechavam pismenka (nevim odbornej nazev)
takze asi budu sklerotik taky k tomu :lol:


Obrázek
Obrázek
Obrázek


16 bře 2009, 16:54
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Registrován: 30 kvě 2008, 19:09
Příspěvky: 56
Reputace: 0
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 15.3. realtime cycles
heh toto musím skúsiť no dnes sa mi to nechce robiť takže zajtra idem na to ;) inak ide tam internet explorer? Alebo firefox? Ono to na 95 išlo tak sa pýtam


17 bře 2009, 20:49
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 21 dub 2008, 18:19
Příspěvky: 93
Model telefonu: SEk750i,nokia 6234, Nokia E66, HTC Desire S, HTC
Heslo k uploadům: manafrana.ForumNO.net
Reputace: -2
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 15.3. realtime cycles
explorer ano ale nepripoji se zato mozilla skoro nejde ale nekomu se podarila pripojit :D


Obrázek
Obrázek
Obrázek


17 bře 2009, 22:43
Profil
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 20 zář 2008, 05:22
Příspěvky: 263
Model telefonu: Nokia N900, E51
Heslo k uploadům: pepe55.ForumNO.net
Reputace: 13
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 15.3. realtime cycles
Přes Dosbox se nepřipojíte k internetu ani na PC pokud myslíte tohle.


N900 "Linux is like teepee, no gates, no windows, only apache inside"
DOSbox s60 3rd , UAE4ALL , vSun Plus


18 bře 2009, 03:37
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 21 dub 2008, 18:19
Příspěvky: 93
Model telefonu: SEk750i,nokia 6234, Nokia E66, HTC Desire S, HTC
Heslo k uploadům: manafrana.ForumNO.net
Reputace: -2
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 15.3. realtime cycles
ja sem nepsal ze tvrdim ze se pripojis:Dja sem psalk ze sem to nasel na netu :D ale dost nechci porusovat pravidla uz tak sem porusil pravidlo s podpisem(tímto se omlouvám všem z týmu ForumNO)


Obrázek
Obrázek
Obrázek


18 bře 2009, 20:49
Profil
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 20 zář 2008, 05:22
Příspěvky: 263
Model telefonu: Nokia N900, E51
Heslo k uploadům: pepe55.ForumNO.net
Reputace: 13
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 15.3. realtime cycles
ja to psal DEATH78 a byla to jen odpoved na jeho otazku na win95 na PC se da pripojit k internetu dokonce i pres dos to slo ,ale dosbox proste neco takoveho nepodporuje .Také se omlouvám za podpis všem i tobě manafrana ,ale ted uz mam vse v poradku.


N900 "Linux is like teepee, no gates, no windows, only apache inside"
DOSbox s60 3rd , UAE4ALL , vSun Plus


19 bře 2009, 04:33
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 21 dub 2008, 18:19
Příspěvky: 93
Model telefonu: SEk750i,nokia 6234, Nokia E66, HTC Desire S, HTC
Heslo k uploadům: manafrana.ForumNO.net
Reputace: -2
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 15.3. realtime cycles
me se neomluvej spis sme pridelali praci našemu otcovskému týmu forumno s mazáním našich podpisů a tedka uz stopuju svoje :ot: :)


Obrázek
Obrázek
Obrázek


19 bře 2009, 18:29
Profil
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 01 led 2008, 23:28
Příspěvky: 512
Model telefonu: N95 8GB + N73
Heslo k uploadům: imp700.forumno.net
Reputace: 31
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 15.3. realtime cycles
Apl.ukončena dosbox KERN-EXEC 3 co s tim ?? :-o :( :(


19 bře 2009, 20:05
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Grafik ForumNO
Grafik ForumNO
Uživatelský avatar
Registrován: 18 zář 2006, 10:59
Příspěvky: 1473
Model telefonu: Nokia N82 Black
Heslo k uploadům: niemand.ForumNO.net
Reputace: 93
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 15.3. realtime cycles
No tuhle chybu mi zase píše IM+, když ho mám zapnutej a otočim displej. Taky bych rád věděl, co to je.


Ach můj bože, já jsem střízlivý! :roll:
Obrázek


19 bře 2009, 20:48
Profil ICQ
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 20 zář 2008, 05:22
Příspěvky: 263
Model telefonu: Nokia N900, E51
Heslo k uploadům: pepe55.ForumNO.net
Reputace: 13
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 15.3. realtime cycles
Kern-exec 3 znamená že máte nedostatek paměti Ram.


N900 "Linux is like teepee, no gates, no windows, only apache inside"
DOSbox s60 3rd , UAE4ALL , vSun Plus


20 bře 2009, 03:58
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 18 lis 2008, 16:20
Příspěvky: 107
Model telefonu: Nokia E66
Heslo k uploadům: johnyo13.ForumNO.net
Reputace: 1
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 15.3. realtime cycles
Ani by som nepovedal, tato chyba nie je ani tak chybou telefonu, vyskytuje sa skor v zle naprogramovanych aplikaciach!
Symbian doc: "This panic is raised when the Kernel Executive cannot find an object in the object index for the current process or current thread using the specified object index number (the raw handle number)" :idea:


20 bře 2009, 07:43
Profil
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 20 zář 2008, 05:22
Příspěvky: 263
Model telefonu: Nokia N900, E51
Heslo k uploadům: pepe55.ForumNO.net
Reputace: 13
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 15.3. realtime cycles
Nevim kde jsi vzal ze se objevuje ve "zle" naprogramovaných aplikacích ,protože na některých telefonech to jde bez problemu ,kern-exec 3 jsem mel obcas u nejakych n-gage 2.0 her. a to ze kernel (jádro, proces ) nemůže najít object pro dalsi proces bude nejspíše tím že se další proces už nevejde do RAM, zkusil bych nastavit nižší memsize popřípadě slim verzi.


N900 "Linux is like teepee, no gates, no windows, only apache inside"
DOSbox s60 3rd , UAE4ALL , vSun Plus


20 bře 2009, 14:47
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 18 lis 2008, 16:20
Příspěvky: 107
Model telefonu: Nokia E66
Heslo k uploadům: johnyo13.ForumNO.net
Reputace: 1
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 15.3. realtime cycles
Tuto chybu som riesil zhruba pred pol rokom, a prestudoval som k tomu kopec kadejakych developerskych i beznych for. Stojim si za tym, co som povedal. Ale na druhej strane Dosbox je specialny pripad, pretoze tu sa mnozstvo alokovanej RAM da nastavit manualne, cize moze byt na tom nieco pravdy.


21 bře 2009, 09:57
Profil
Platinový uživatel
Platinový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 14 dub 2007, 13:54
Příspěvky: 1722
Model telefonu: Nokia 3650, E70, E75, C5-03, 808 Pureview
Heslo k uploadům: Smajdak.ForumNO.net
Reputace: 11
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 15.3. realtime cycles
Ne že bych tomu rozuměl tolik jako vy, ale řekl bych, že máte pravdu oba - aplikace prostě nemůže získat nějaký objekt, který buďto chybí, je jinde než by měl být, nebo se nevejde do RAM. U Symbiau 6 u mě tato chyba ve 99% případů znamenala nedostatek RAM. Dnes u OS9 je to dost často i něco jiného, ale když RAM schází (Dosbox, N-gage), objeví se chyba taky. Omlouvám se za OT.


"Miluju ty nový Ajs krím sendviče."
"Hmm, já zůstanu u ruský."
(Aneb jBak taskman je nejlepší ;)


21 bře 2009, 19:24
Profil ICQ
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 12 úno 2008, 21:38
Příspěvky: 118
Model telefonu: N95 + 8Gb microSDHC class6
Heslo k uploadům: Hul-wath.ForumNO.net
Reputace: 10
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 15.3. realtime cycles
Rozjel to niekto na N95 tak aby tie hry boli hratelne?Skusal som sa pohrat s tym .conf suborom, ale strasne mi to seka.Ak sa niekto najde kto to ma OK tak sem pls hodte ten .conf subor.Vdaka za pomoc.


N95 + 8Gb microSDHC class6 Fw_35.0.002 h@cked
Obrázek


22 bře 2009, 08:46
Profil
Supervisor
Supervisor
Uživatelský avatar
Registrován: 29 zář 2006, 22:57
Příspěvky: 6144
Model telefonu: Nokia N95 & Nokia N900
Heslo k uploadům: Raptor.ForumNO.net
Reputace: 238
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 15.3. realtime cycles
Kern-exec 3 je všeobecná chyba, kdy kernel z nějakého důvodu nemůže provést určitou operaci. Toto může být zapříčiněno čímkoli (ať už zmiňovanou malou velikostí RAM, neobdržením instrukce, neočekávaným pádem aplikace v důsledku jejího špatného běhu, chybějící komponenty aplikace). Nelze s jistotou říct, co tato chyba znamená a proto bych se ani nehádal o její význam. Je to zbytečné. Mě to házelo kdysi tuto chybu i při pokusu zapnout nekorektně odinstalovanou aplikaci (zůstala po ní ikonka).


Na nějakou dobu přerušuji svou působnost na fóru. S urgentními žádostmi se prosím obracejte na mé kolegy.
Obrázek


22 bře 2009, 23:47
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 18 lis 2008, 16:20
Příspěvky: 107
Model telefonu: Nokia E66
Heslo k uploadům: johnyo13.ForumNO.net
Reputace: 1
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 15.3. realtime cycles
My sa nehadame, my diskutujeme! :super:


23 bře 2009, 06:47
Profil
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 20 zář 2008, 05:22
Příspěvky: 263
Model telefonu: Nokia N900, E51
Heslo k uploadům: pepe55.ForumNO.net
Reputace: 13
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 15.3. realtime cycles
presne tak johnyo13 :super: .Někdo tu psal ze to nejde spustit na n80 tak jsem kontaktoval cloveka kteremu se to udajne povedlo tak uvidime co mi napise.


N900 "Linux is like teepee, no gates, no windows, only apache inside"
DOSbox s60 3rd , UAE4ALL , vSun Plus


23 bře 2009, 17:50
Profil
Platinový uživatel
Platinový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 14 dub 2007, 13:54
Příspěvky: 1722
Model telefonu: Nokia 3650, E70, E75, C5-03, 808 Pureview
Heslo k uploadům: Smajdak.ForumNO.net
Reputace: 11
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 15.3. realtime cycles
Omlouvám se, že se opakuji, ale pokud to jde na E70, tak by byl nesmysl, aby to nešlo na N80. Chyba musí být mezi židlí a monitorem ;).


"Miluju ty nový Ajs krím sendviče."
"Hmm, já zůstanu u ruský."
(Aneb jBak taskman je nejlepší ;)


23 bře 2009, 20:21
Profil ICQ
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 20 zář 2008, 05:22
Příspěvky: 263
Model telefonu: Nokia N900, E51
Heslo k uploadům: pepe55.ForumNO.net
Reputace: 13
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 15.3. realtime cycles
přidána nová hra Scorched Earth ,velmi podobné Worms ,ale me to dokonce baví víc něž Worms na mobil ,dneska jsme to hrali ve škole tři proti sobě až do vybítí baterky. :D


N900 "Linux is like teepee, no gates, no windows, only apache inside"
DOSbox s60 3rd , UAE4ALL , vSun Plus


24 bře 2009, 16:08
Profil
Začátečník
Začátečník
Registrován: 04 bře 2009, 15:01
Příspěvky: 14
Model telefonu: nokia N80
Reputace: 0
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 24.3. Scorched Earth
Dneska se mi podařilo na n80 rozjet verzi slim. I když musím mít normal a memsize 2


Naposledy upravil demagog dne 24 bře 2009, 19:51, celkově upraveno 1



24 bře 2009, 17:06
Profil
Začátečník
Začátečník
Registrován: 04 bře 2009, 15:01
Příspěvky: 14
Model telefonu: nokia N80
Reputace: 0
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 24.3. Scorched Earth
Tak jsem se zasekl zase na rovnou na 2 problémech rozlišení je 320x240 a nevím jak ho zvětšit na můj mobil a ještě když přímo v dosu chci psát text píše mi to jen čísla, proto se nikam nedostanu. Mohli byste mi poradit opět kde dělám chyby.
Za jakoukoliv radu vám budu vděčný.

Rozlišení se mi už podařilo změnit, ale text je stejný jako při menším rozlišení které řádky musím upravit pro velikost písmen.


24 bře 2009, 17:18
Profil
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 20 zář 2008, 05:22
Příspěvky: 263
Model telefonu: Nokia N900, E51
Heslo k uploadům: pepe55.ForumNO.net
Reputace: 13
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 24.3. Scorched Earth
Pro velikost písma v menu dosboxu popřípadě commanderu uprav tenhle řádek takto oversize=page
Pokud budeš chtít posouvat obrazovku nezapomeň nastavit premapper.txt


N900 "Linux is like teepee, no gates, no windows, only apache inside"
DOSbox s60 3rd , UAE4ALL , vSun Plus


24 bře 2009, 18:00
Profil
Platinový uživatel
Platinový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 14 dub 2007, 13:54
Příspěvky: 1722
Model telefonu: Nokia 3650, E70, E75, C5-03, 808 Pureview
Heslo k uploadům: Smajdak.ForumNO.net
Reputace: 11
Příspěvek Re: Dosbox S60 3rd 5.3. 2009 + hry update 24.3. Scorched Earth
Asi zkalmu, ale vážně to zvětšit nejde. Pokoušel jsem se o to několikrát mnoha různými nastaveními.
Pokud mě někdo vyvede z omylu, budu vděčen.

Pokud jde o Scorched earth, pak souhlasím, je to jedna z nejlepších her. Na PC často hraji s kamarády jejího taktéž dosového, avšak relativně náročného (nevypadá na to) klona Mortar Mayhem.


"Miluju ty nový Ajs krím sendviče."
"Hmm, já zůstanu u ruský."
(Aneb jBak taskman je nejlepší ;)


25 bře 2009, 18:19
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
   [ Příspěvků: 229 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Další
Bookmark and Share


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru



Registrovat FAQ Hledat Přihlásit se
cron


Prohlášení a kontakt:


Každý uživatel nese odpovědnost za své příspěvky!

V případě technických problémů, nebo jiných problémů s fórem kontaktujte tyto administrátory:
R@ptor: raptor@forumno.net, Jeryk: jeryk@forumno.net