Zdravím kolegové podařilo se mi zapomenout kod ,zamykáni telefonu ,nevíte někdo co stím mimo servisu?? pls zkoušel jsem to pres Phoenix flashnout ale chceto po mě Product key a ten nevím...ta samolepka je uz léty nečitelná.. existuje něco jednoduchého a rychlého na reset zámku telefonu , nebo na flashnuti firmware??
má historie : Bosch 509 - Siemens C25 - Siemens MT50 - Siemens M55 - Siemens SX1 - Siemens SXG75 - Nokia N70 - Nokia N95 - Nokia N8
22 črc 2011, 08:52
DEGEšI
Stříbrný uživatel
Model telefonu: MB860
Heslo k uploadům: DEGEšI.forumNO.net
Reputace: 14
V žádostech o radu při potížích s telefonem prosím uvádějte podrobný popis situace a přesné chybové hlášky. Máte-li problém s konkrétní aplikací, návodem apod, uvádějte prosím link.
Jinak hledejte pomoc u jasnovidců. Apple, Nokia a Micro$oft odnaučují lidi používat hlavu. Hack Symbianu znamená plný přístup do složek C(D, E, F):/private/, /resource/ a /sys/. Nic víc, a nic míň.
jj dik ale jak mam pripojit telefon v rezimu PC suite kdyz je bud vypnuty nebo zapnuty a na displeji je jen: vlozte bezpecnostni kod ... ??????
má historie : Bosch 509 - Siemens C25 - Siemens MT50 - Siemens M55 - Siemens SX1 - Siemens SXG75 - Nokia N70 - Nokia N95 - Nokia N8
22 črc 2011, 15:44
šulda
ForumNO Helper
Model telefonu: E7 Belle Hacked
Reputace: 69
Re: Odblokování zámku telefonu na N95 ..
Pokud jsi zapomněl kód tak jak jsi telefon používal před tím? Když tam dáš simku která tam byla při změně kódu tak ho to chce taky? Jaký Product key to po tobě chce při pokusu o flash přes Phoenix?
Člověk se pořád učí Chybové hlášky prosím pište celé a přesně. Jsou velmi důležité! Hry nejsou moje hobby. Díky některým uživatelům získávám silnou alergii na slovo přesně.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru