Pravidla fóra Pravidla podpisové politiky Pravidla uploadu Lišta pravidel Hodnocení uživatelů Heslování archivu Vkládání obrázku


Statistiky uživatele: Statistiky fóra:
Vítejte na ForumNO uživateli  Anonymní NEJSTE PŘIHLÁŠEN!! Celkem příspěvků: 167192
Registrován: - Čeká na vás: 0 nových zpráv Celkem témat: 25590
Poslední návštěva:  - Hodnost:  - Celkem členů: 35635
Varování:  - ID uživatele:  - Nejnovějším uživatelem je spenatcz
Celkem příspěvků:  - Registrovat
Reputace:  -

Sledujte nás na FaceBooku!Sledujte nás na Twitteru!    Staň se naším mecenášem - více info
Právě je 17 zář 2019, 19:15


Bookmark and Share



   [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Barevná Loga operátora na symbian 9.1(hacklý phone) 
Autor Zpráva
Admin
Admin
Uživatelský avatar
Registrován: 24 lis 2006, 18:20
Příspěvky: 4308
Model telefonu: HTC Evolution 3D
ROM: STOCK
Reputace: 64
Příspěvek Barevná Loga operátora na symbian 9.1(hacklý phone)
Takže zdravím lidi dneska jsem konečně přišel jak to udělat:D Za prvé to chce hacklý telefon tu je cyberpankův návod 1

Teďka udělejte vše co je uděláno !!zde!! v dalším cyberpankově návodu

Je to nutné, jelikož s vlastním certifikátem na svůj imei to nejde, jde to pouze s tímhle!!!
A nyní stáhněte aplikaci a ocertifikujte ji tak jak to má cybeprank v návodu:P
http://www.edisk.cz/stahni/86793/OpLogoChanger002a.rar_22.36KB.html

Nyní si vytvořte obrázek v .JPG v těchto velikostech
240 x 320 r(např.. N95, n73): 134 x 35 pixelů
176 x 208 (např N91, 3250): 97 x 25 pixelů
352 x 416 (např N80): 194 x 50 pixelů

Teď vytvořený obrázek vložte normálně do složky kde máte fotky atd :) A spusťte ocertifikovanou a nainstalovanou aplikaci kterou jste stáhli:) Klikněte na change logo a v nabídce vyberte to které jste udělali:) restartujte telefon a mělo by být tam:)
Dále pokud se obrázek nezobrazí, měly byste jít do nastavení-pohotovostní režim-logo operátora-zapnout.. Po každe změně loga doporučuju jít zase tam vypnout a zapnout:)


P.S omlouvám se za zbrklý návod ale kvůli školy nestíhám nic a chtěl jsem ať o tom víte tak jsem to narychlo zpackal:)


Kritika je pro mě dar, díky kterému je budování výzva.
Jsem taky jenom člověk, nejsem tu věčně. Potřebuji chlastat a souložit.


15 dub 2008, 19:00
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 01 led 2008, 18:32
Příspěvky: 417
Model telefonu: Nokia 6120c
Heslo k uploadům: zjevik.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek 
Super, funguje prvotřídně :-) Díky a K+ :-)

EDIT: tady je screen :-)
Obrázek


Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek :heart:
Obrázek
Všechen čas tedkon věnuju létání.


16 dub 2008, 16:29
Profil ICQ
Příspěvek 
Vynikajúci návod a páči sa mi, že je celkom jednoduchý.Hitmanhunt máš u mňa veľkú K+


21 dub 2008, 14:22
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 14 led 2008, 12:44
Příspěvky: 212
Model telefonu: Nokia 6120c, E66 - 210.21.007 hack
Heslo k uploadům: liam.ForumNO.net
Reputace: 1
Příspěvek 
funguje v pohode, K+

ObrázekObrázek


HTC Sensation , OS: 4.0.3


06 kvě 2008, 13:35
Profil Zobrazit autorovy stránky
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Registrován: 11 úno 2008, 19:40
Příspěvky: 360
Model telefonu: Nokia 6120 classic + 8gb SanDisk class 6
Heslo k uploadům: carerassy.ForumNO.net
Reputace: 2
Příspěvek 
A mne to nejde dam Change logo a napise chybu: Sorry This version of OpLogo Changer heas expered . :( co s tym ?? mam operatora o2 sk :(


29 kvě 2008, 12:30
Profil
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 01 led 2008, 18:32
Příspěvky: 417
Model telefonu: Nokia 6120c
Heslo k uploadům: zjevik.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek 
posuň si datum na mobilu tak o 2 měsíce zpět.


Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek :heart:
Obrázek
Všechen čas tedkon věnuju létání.


29 kvě 2008, 12:57
Profil ICQ
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Registrován: 11 úno 2008, 19:40
Příspěvky: 360
Model telefonu: Nokia 6120 classic + 8gb SanDisk class 6
Heslo k uploadům: carerassy.ForumNO.net
Reputace: 2
Příspěvek 
Diky uz to fachci :D K+

A takto to vyzera trochu som sa pohral v phooshope
[img=http://img232.imageshack.us/img232/7258/logoaz5.th.png]


29 kvě 2008, 13:22
Profil
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Registrován: 18 zář 2006, 07:10
Příspěvky: 536
Model telefonu: HTC Touch Diamond 2
Heslo k uploadům: Jackal.ForumNO.net
Reputace: 2
Příspěvek 
Prosím, prosím, kdo mi ocertifikuje OpLogoChanger002a, chtěl bych změnit logo, ale nedaří se mi to nainstalovat. Pořád chyba certifikátu a změna roku nefunguje, prostě to nejde, najde se hodná duše K+ šetřit nebudu, když změním logo. Předem díky. :cry:

IMEI: 358082015673813

Mail: jackal.jackal@seznam.cz


Acer Aspire 6920G-6A4G25MN, T5750 2.0GHz, bios 1.10, 4GB RAM 667MHz, WD Scorpio® Black™ 320GB SATA 7200rpm+WD Scorpio® Blue™ 250GB SATA 5400rpm, GeForce 9500M GS 512MB, Vista Home Premium SP1, ESET Smart Security, Logitech LX8 Cordless Laser Mouse


11 čer 2008, 09:47
Profil ICQ
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 03 pro 2007, 14:17
Příspěvky: 665
Model telefonu: Nokia N82 B+8GB
Heslo k uploadům: O4444.ForumNO.net
Reputace: 1
Příspěvek 
Jackal: Bohužel to už nejde ocertifikovat takto..Budeš si muset hacknout telefon a nějak to obejít ;) Někde na fóru je tu návod...


:wave:N82 :wave:
Obrázek


11 čer 2008, 13:03
Profil Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek To Jackal
Tu máš hack: http://www.forumno.net/viewtopic.php?t=7618 sú aj iné spôsoby, ale tento sa mi zdal najednoduchší a tu máš certifikáciu: http://www.forumno.net/viewtopic.php?t=7828 8)


12 čer 2008, 12:13
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 03 lis 2007, 19:18
Příspěvky: 168
Model telefonu: N95 8GB HCKD
Heslo k uploadům: .:Generic:..ForumNO.net
Reputace: 7
Příspěvek 
mám menší problém, nainstaluji logochanger, vytvořím si jpg obrázek a dám jej do E:/Images (tam mám fotky) otevřu aplikaci jenže ta logo nevidí, fotky zobrazí ale obrázek co má být logo ne. Neví někdo co s tím?

edit: zkouším to na N95 8GB
edit2: už to jde...měl jsem obrázek 132x33 omg :D
edit3: už 10 minut telefon oplogo šrotuje "Please wait" a furt prd :roll: tak nevím no
edit4: zapnul jsem oplogo, dám hide op.logo, restartuju, zapnu oplogo, vyberu logo, restartuju a yup je tam :mrgreen:


Obrázek
Obrázek
Děkuji R@ptorovi za Userbary :]


15 čer 2008, 17:42
Profil ICQ
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 26 črc 2007, 07:51
Příspěvky: 419
Model telefonu: Samsung innov8 i8510
Heslo k uploadům: hhitmen.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek 
Nevite jestli by se dalo nejak udelat logo s mojim nickem aby bylo pruhledne jen text byl videt? :)


18 čer 2008, 18:25
Profil
Platinový uživatel
Platinový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 02 bře 2007, 15:59
Příspěvky: 1703
Model telefonu: N810
Heslo k uploadům: Alien.ForumNO.net
Reputace: 23
Příspěvek 
věděl, vytvoř si v photoshopu nový obrázek s průhledným pozadím a napiš svuj nick


18 čer 2008, 19:10
Profil ICQ
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 03 lis 2007, 19:18
Příspěvky: 168
Model telefonu: N95 8GB HCKD
Heslo k uploadům: .:Generic:..ForumNO.net
Reputace: 7
Příspěvek 
to Alien: tohle jsem taky zkoušel, jenže aplikace bere jen *.jpg soubory. Přepsání koncovky taky nepomůže...když někdo přijde na to, jak udělat logo transparentní tak bude borec :P


Obrázek
Obrázek
Děkuji R@ptorovi za Userbary :]


18 čer 2008, 19:25
Profil ICQ
Platinový uživatel
Platinový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 02 bře 2007, 15:59
Příspěvky: 1703
Model telefonu: N810
Heslo k uploadům: Alien.ForumNO.net
Reputace: 23
Příspěvek 
když v photoshopu ukádáš zvol aby se ti obrázek uložil jako *.jpg


18 čer 2008, 20:00
Profil ICQ
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 03 lis 2007, 19:18
Příspěvky: 168
Model telefonu: N95 8GB HCKD
Heslo k uploadům: .:Generic:..ForumNO.net
Reputace: 7
Příspěvek 
dám uložit jako *.jpg, nastavím:
Podklad: Žádná
Volby formátu: Standartní
a uloží se to s bílým pozadím :cry: přitom pozadí je vypnutý takže je průhledný. Máš photoshop? 6e by jsi to prosím zkusil
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/82217/logo_final.rar_24.04KB.html


Obrázek
Obrázek
Děkuji R@ptorovi za Userbary :]


18 čer 2008, 20:22
Profil ICQ
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 01 led 2008, 18:32
Příspěvky: 417
Model telefonu: Nokia 6120c
Heslo k uploadům: zjevik.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek 
taky jsem to zkoušel. podle mě to ten program prostě nebere.


Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek :heart:
Obrázek
Všechen čas tedkon věnuju létání.


18 čer 2008, 20:28
Profil ICQ
Supervisor
Supervisor
Uživatelský avatar
Registrován: 29 zář 2006, 22:57
Příspěvky: 6144
Model telefonu: Nokia N95 & Nokia N900
Heslo k uploadům: Raptor.ForumNO.net
Reputace: 238
Příspěvek 
Aliene, neučil jsem Tě, že nejpoužívanější formáty, co umí uložit průhlednou barvu jsou .png a .gif? Zbytek formátů průhlednost vybarví na bílo. Aplikace ale většinou mívají určitou barvu, kterou berou za průhlednou (většinou černá a růžovofialová) :)


Na nějakou dobu přerušuji svou působnost na fóru. S urgentními žádostmi se prosím obracejte na mé kolegy.
Obrázek


18 čer 2008, 20:31
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Momentálně zaBANován
Momentálně zaBANován
Registrován: 25 úno 2008, 17:55
Příspěvky: 1140
Model telefonu: Nokia
Heslo k uploadům: Prdlous.ForumNO.net
Reputace: 2
Příspěvek 
Pytel a může mi někdo číct, proč mě to gif sežralo? oO Jelo mit o úplně v pořádku i s gifem tak nevím...:(


Mám BAN no a co?


19 čer 2008, 05:43
Profil
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Registrován: 11 úno 2008, 19:40
Příspěvky: 360
Model telefonu: Nokia 6120 classic + 8gb SanDisk class 6
Heslo k uploadům: carerassy.ForumNO.net
Reputace: 2
Příspěvek 
Ja som skusal tiez dat prihladne pozadie vo fotoshope som ulozil v .png a aj tak mi to ukazalo biele pozadie :cry:


19 čer 2008, 15:04
Profil
Momentálně zaBANován
Momentálně zaBANován
Registrován: 25 úno 2008, 17:55
Příspěvky: 1140
Model telefonu: Nokia
Heslo k uploadům: Prdlous.ForumNO.net
Reputace: 2
Příspěvek 
Tak jsem na tom nakonec stejně jako ty...:( Taky jsem dal průhledné pozadí, v PC ještě průhledný bylo ale ouha, v mobilu již bylo bilým...to stejné gif i png...hold je to asi v ři*ce...:(


Mám BAN no a co?


19 čer 2008, 16:51
Profil
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Uživatelský avatar
Registrován: 26 črc 2007, 07:51
Příspěvky: 419
Model telefonu: Samsung innov8 i8510
Heslo k uploadům: hhitmen.ForumNO.net
Reputace: 0
Příspěvek 
Ja mam jeste jeden problem kdyz kliknu na change logo tak me to napise Sorry This version of OpLogo Changer has expired. nevite co s tim?

Edit: Omlouvam se tam hned navrchu sem se na to nedival jeste jednou sry :oops:


Naposledy upravil hhitmen dne 20 čer 2008, 15:12, celkově upraveno 1



20 čer 2008, 14:11
Profil
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Registrován: 11 úno 2008, 19:40
Příspěvky: 360
Model telefonu: Nokia 6120 classic + 8gb SanDisk class 6
Heslo k uploadům: carerassy.ForumNO.net
Reputace: 2
Příspěvek 
hhitmen posun datum do zadu tak o pol roka keby vies citat tak sa to tu riesilo :)


20 čer 2008, 15:00
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 14 led 2008, 19:18
Příspěvky: 88
Reputace: 0
Příspěvek 
viete niekto uz o tom priehladnom pozadi volaco prosiiim?lebo na niektorych screenoch je vyslovene videt ze je podnim tema a nie biela abo cierna :( viete poradit?


Obrázek Obrázek


11 črc 2008, 10:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Registrován: 11 úno 2008, 19:40
Příspěvky: 360
Model telefonu: Nokia 6120 classic + 8gb SanDisk class 6
Heslo k uploadům: carerassy.ForumNO.net
Reputace: 2
Příspěvek 
To myslis asi na mojich screenoch ze ?? ja som si dal skovat logo odfotil som si to pozadie bez loga a potom som to pozadie dal pod logo v fotoshope :D

Edit zmenil som temu tak som si aj logo trochu upravil :D

Obrázek

AKo to vyzera??
:D


11 črc 2008, 22:38
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
   [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Bookmark and Share


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru



Registrovat FAQ Hledat Přihlásit se
cron


Prohlášení a kontakt:


Každý uživatel nese odpovědnost za své příspěvky!

V případě technických problémů, nebo jiných problémů s fórem kontaktujte tyto administrátory:
R@ptor: raptor@forumno.net, Jeryk: jeryk@forumno.net